Koduleht » Retseptid » Chilli con carne

Chilli con carne

20

Koostisosad:

  • hakkliha 120 g ~1 portsjon
  • sibul 60 g ~1/2 keskmist
  • tomat 100 g ~1 väike
  • punased oad (konserv, kurnatud) 120 g ~1/2 purki
  • tatar või riis, keedetud 180 g ~1 klaas keedetult
  • kookosõli 10 g ~1 tl
  • rohelise salati segu 50 g ~2 peotäit
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
  • Chili Explosion (Santa Maria) ️ maitse järgi
Valmistamine:

1. Haki sibul, tükelda tomat ja kurna oad.
2. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
3. Lisa pannile hakkliha ja sibul, prae umbes 3-4 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Lisa pannile tükeldatud tomat ja kurnatud oad. Maitsesta Santa-Maria Chilly Explosion maitseainega ja jätka kuumutamist tasasel tulel veel umbes 10 minutit.
5. Samaaegselt pane pott veega keema.
6. Loputa tatart külma veega ja pane 10-13 minutiks keema.
7. Serveeri chilli con carne koos keedetud tatra ja rohelise salatiga.
Kalorid:535
Rasvad:19 g
Valgud:29 g
Süsivesikud:62 g