Koduleht » Retseptid » Kaneeliõun rosina-skyriga

Kaneeliõun rosina-skyriga

5

Koostisosad:

  • õun 150 g ~1 suur
  • skyr 200 g ~1 tops
  • kookospalmisuhkur 5 g ~1 tl
  • rosinad või lemmikmarjad 15 g ~1 sl
  • kookosrasv (rafineeritud) 5 g ~1 tl
  • kaneel (Santa Maria) maitse järgi
  • sool (Santa Maria) ülivähe
Valmistamine:

1. Lõika õunast sektorid ja võta kõva sisu/seemned välja, prae õuna rafineeritud kookosrasvas kesmise kuumusega 2-3 minutit, maitsesta kaneeli ja ülivähese soolaga- nagu tõesti-ÜLIVÄHE 😀
2. Sega skyr kookospalmisuhkru ja rosinate või lemmikmarjadega.
3. Serveeri kaneeliõun skyril.
Kalorid:265
Rasvad:5 g
Valgud:22 g
Süsivesikud:32 g