Koduleht » Retseptid » Porgandiriis kanaga

Porgandiriis kanaga

20

Koostisosad:

  • kanafilee 120 g ~1 väike filee
  • riis 70 g ~1/3 klaasi
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • sibul 40 g ~1/2 väike
  • kookosrasv 10 g ~2 tl
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Pese riis ja pane see soolaga maitsestatud vette keema.
2. Samal ajal riivi porgand, haki sibul ja tükelda kanafilee suupärasteks tükkideks.
3. Kuumuta pannil kookosrasv ja prae kanafileetükid umbes 5 minutit, kuni need on kergelt kuldsed.
4. Lisa pannile hakitud sibul ja prae veel 2 minutit.
5. Viimasena lisa riivitud porgand ning kuumuta segu läbi.
6. Kui riis on valmis, kurna, kuid ära loputa.
7. Sega riis pannil oleva seguga, maitsesta ürdisoolaga ja kuumuta veel paar minutit, kuni kõik on korralikult läbi segunenud ja soe.
Kalorid:470
Rasvad:12 g
Valgud:28 g
Süsivesikud:62 g