Koduleht » Retseptid » Terav searibi kondiga

Terav searibi kondiga

30

Koostisosad:

  • searibi 150 g ~1 peopesa
  • oliiviõli 8 g ~1,5 teelusikat
  • ingver 10 g ~1 pöidla pikkune jupp
  • värske tšillipipar 5 g ️ ~pool väikesest kaunast
  • kartul 180 g ~1 rusikas
  • kurk 80 g ~pool väiksemat kurki
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • jääsalat 50 g ~pool taldrikut
  • sool ja must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Tükelda ingver ja värske tšillipipar ning sega siis oliivõli ja maitseainetega kokku.
2. Hõõru saadud segu searibile ja jäta kilega kaetult vähemalt 20 minutiks külmikusse seisma.
3. Pane ahi 250 kraadi peale soojenema.
4. Küpseta ribi ahjus grilliprogrammil umbes 15 minutit või kuni liha on kuldpruun.
5. Samaaegselt keeda kartulid.
6. Tükelda kurk, porgand ning jääsalat ja sega kokku salatiks.
7. Serveeri ribisid koos kartuli ja salatiga.
Kalorid:620
Rasvad:43 g
Valgud:25 g
Süsivesikud:33 g