Koduleht » Retseptid » Värviline lõhesalat

Värviline lõhesalat

15

Koostisosad:

  • lõhe 150 g ~1 peopesa
  • porgand 70 g ~1 väike
  • kurk 100 g ~pool kurki
  • paprika 80 g ️ ~pool paprika
  • kookosõli 10 g ~1 teelusikas
  • mesi 10 g ~1 teelusikas
  • sidrunimahl 10 g ~veerand sidrunit
  • kuivatatud till 2 g ~näpuotsatäis
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:1. Lõika kala (nt lõhe või forell) õhukesteks viiludeks.
2. Küpseta viilud pannil keskmisel kuumusel 2–3 minutit, kuni kala on küps. Maitsesta soolaga.
3. Sega kausis kokku kaste: kookosrasv, mesi, sidrunimahl, kuivatatud till ja veidi soola.
4. Tükelda köögiviljad (nt kurk, paprika, porgand) õhukesteks viiludeks.
5. Laota köögiviljad taldrikule, aseta peale küpsetatud kala.
6. Vala ühtlaselt peale sidruni-meekaste ja serveeri kohe.
Kalorid:415
Rasvad:26 g
Valgud:30 g
Süsivesikud:15 g