Koduleht » Retseptid » Riisihelbepuder mee ja kanasalatiga

Riisihelbepuder mee ja kanasalatiga

15

Koostisosad:

  • kanafilee 130 g ~1 peopesa
  • riisihelbed 50 g ~½ tassitäit
  • vesi 150 ml ~⅔ klaasi
  • vahukoor 30 g ~2 supilusikat
  • kookosõli 6 g ~1 teelusikas
  • mesi 15 g ~1 supilusikatäis
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • tomat 80 g ~1 keskmine
  • värske kurk 80 g ~pool väiksemat kurki
  • ürdisool (Santa Maria) näpuotsaga
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Pane pott tulele, sega potis vesi ja vahukoor ning kuumuta keemiseni. Lisa riisihelbed ja keeda tasasel tulel 3-4 minutit, maitsesta soolaga.
2. Pudru keemise ajal tükelda kanafilee, pane pann tulele ja prae kanafilee kookosrasvas. Maitsesta kana ürdisoolaga.
3. Haki jääsalat, tomat ja kurk ning sega koos kanafileega salatiks.
4. Serveeri riisihelbepudru mee ja kanasalatiga.
Kalorid:520
Rasvad:17 g
Valgud:33 g
Süsivesikud:58 g