Koduleht » Retseptid » Kaerahelbepuder mee ja kanasalatiga

Kaerahelbepuder mee ja kanasalatiga

20

Koostisosad:

  • kana 150 g ~1 peopesa
  • kaerahelbed 55 g ~5–6 supilusikat
  • vahukoor 60 g ~¼ tassi
  • mesi 10 g ~1 teelusikas
  • kurk 80 g ~⅓ kurki
  • tomat 100 g ~1 väike
  • paprika 60 g ️ ~¼ paprika
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:

1. Sega potis vesi ja vahukoor ning kuumuta kuni keemiseni.
2. Kalla kaerahelbed potti ning hauta tasasel tulel 10-15 minutit. Maitsesta soolaga. Kui pudru on veidi juba jahtunud lisa pudrule ka mesi.
3. Samaaegselt pane pann tulele ja aja kuumaks.
4. Lõika kanafilee ribadeks ja prae kuumal pannil.
5. Haki köögiviljad ning sega siis praetud kanaga kokku salatiks.
6. Serveeri kaerahelbepudru salatiga.
Kalorid:610
Rasvad:26 g
Valgud:40 g
Süsivesikud:53 g