Koduleht » Retseptid » Ananassi-kanatikud sinihallitusjuustu dipiga

Ananassi-kanatikud sinihallitusjuustu dipiga

25

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 peopesa
  • värske ananass 100 g ~⅓ väiksemat ananassi
  • kookosõli 6 g ~1 teelusikas
  • sinihallitusjuust 30 g ~2 supilusikat
  • hapukoor 40 g ~2 supilusikat
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
2. Tükelda kana suupärasteks tükkideks, sega kookosrasva ja soolaga ning laota ahjuplaadile. Tõsta kana ahju 10-15 minutiks küpsema.
3. Samaaegselt koori ja tükelda ananass suupärasteks kuubikuteks.
4. Torka küpsetatud kana ja ananassi tükid hambatikkude või puust grillvarraste otsa.
5. Tükelda sinihallitusjuust ja sega see hapukoorega kastmeks.
6. Serveeri kanavardad kastmega.
Kalorid:390
Rasvad:18 g
Valgud:41 g
Süsivesikud:15 g