Koduleht » Retseptid » Lõhesalat riisiga

Lõhesalat riisiga

20

Koostisosad:

  • lõhefilee 140 g ~1 peopesa
  • riis, keedetud 180 g ~1 rusikas
  • kookosõli 5 g ~1 teelusikas
  • värske kurk 100 g ~pool suuremat kurki
  • hapukoor 40 g ~2 supilusikat
  • till 5 g ~väike peotäis
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Pese ja keeda riisi umbes 12-14 minutit, seejärel lase riisil jahtuda.
2. Pane pann tulele ja aja kuumaks.
3. Tükelda lõhefilee, prae lõhe pannil kookosrasvas 3-4 minutit mõlemalt küljelt ning lase sel seejärel jahtuda.
4. Puhasta kurk lusikaga seemnetest ja haki till.
5. Sega kokku riis, lõhe, kurk, till ja hapukoor ning maitsesta soolaga.
6. Serveeri salat külmalt.
Kalorid:615
Rasvad:29 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:52 g