Koduleht » Retseptid » Koorene tšilli-sealiha

Koorene tšilli-sealiha

25

Koostisosad:

  • sealiha (filee või välisfilee) 140 g ~1 peopesa
  • kartul 180 g ~1 rusikas
  • sibul 50 g ~½ keskmist
  • värske tšillipipar 5 g ️ ~pool väiksemat kaunast
  • rõõsk koor 30 g ~2 supilusikat
  • oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
  • kurk 80 g ~pool väiksemat kurki
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Tükelda sealiha ning haki sibul ja värske tšillipipar.
2. Pane kartulid soolaga maitsestatud vees keema.
3. Pane pann tulele ja aja oliivõli kuumaks.
4. Lisa pannile sealiha ja prae kuni liha on poolküpsenud. Lisa siis pannile ka sibul ning jätka praadimist kuni sibul muutub klaasjaks. Alanda pannil kuumust ja lisa rõõsk koor ja tšillipipar koos teiste maitseainetega. Kuumuta madalal kuumusel umbes 5-10 minutit, et maitsed saaksid seguneda.
5. Samaaegselt lõika kurk, porgand ning jääsalat ja sega kokku salatiks.
6. Serveeri sealiha keedetud kartuli ja salatiga.
Kalorid:490
Rasvad:21 g
Valgud:35 g
Süsivesikud:39 g