1. Purusta küüslauguküüned kausis kahvli abil.
2. Rebi koriander kätega väiksemateks tükkideks ja lisa kaussi.
3. Vala kaussi küpsetamiseks sobiv oliiviõli.
4. Sega kõik tugevalt läbi, et maitsed seguneksid ja elavneksid.
5. Aseta liha marinaadi nii, et see oleks täielikult kaetud.
6. Lase lihal seista 2–12 tundi, olenevalt sellest, kui tugevat maitset soovid.
7. Enne grillimist maitsesta steik soola ja musta pipraga vastavalt eelistusele.
8. Grilli steiki 5–10 minutit, sõltuvalt tüki paksusest ja soovitud küpsusastmest. Soovitus: jäta liha seest veidi roosakaks – küpsusaste medium.
9. Keera kartulid fooliumisse ja maitsesta kergelt soolaga.
10. Grilli kartuleid umbes 20 minutit, kuni need on seest pehmed (täpne aeg sõltub kartuli suurusest ja grillikuumusest).
11. Kontrolli küpsust torgates kartulit noaga – kui nuga läheb kergelt sisse, on kartul valmis.