tšillimaitseaine või värske tšilli 5 g ️ ~näpuotsaga
sool ja sibulapulber (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Loputa kinoaseemned jooksva külma vee all.
2. Tõsta kinoa ja vesi potti, lisa veidi soola ja lase keema.
3. Keeda madalal kuumusel 10–12 minutit, kuni vesi on imendunud ja kinoa muutub läbipaistvaks.
4. Tõsta tulelt ja lase jahtuda.
5. Samal ajal tükelda kurk kuubikuteks või viiludeks.
6. Haki spinat ja roheline sibul.
7. Sega kõik koostisosad kokku salatiks koos jahtunud kinoaga.
8. Maitsesta salat soola ja sibulapulbriga.
8. Tükelda lõhefilee suupärasteks tükkideks.
9. Kuumuta pannil kookosrasv ja prae lõhetükid, kuni need on kuldsed ja küpsed, maitsesta soolaga.
10. Kui lõhe on valmis, lisa pannile laimimahl, tšilli (maitseaine või värske), ja kookospiim.
11. Kuumuta madalal kuumusel veel 2 minutit, kuni kaste on ühtlane ja aromaatne.