must pipar (Santa Maria) ️ maitse järgi ~näpuotsatäis
meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:
1. Sega kokku maitseained ja õli.
2. Määri maitseainesegu sealihale ja lase lihal marineeruda 30–60 minutit, et maitsed imenduksid.
3. Küpseta liha grill-režiimil ahjus või elaval tulel umbes 10 minutit, kuni saavutad soovitud küpsusastme.
4. Tükelda puu- ja köögiviljad (nt tomat, paprika, suvikõrvits, sibul, ananass) kuubikuteks, mis sobivad varrastele ajamiseks.
5. Pane vardad kokku meelepärases kombinatsioonis.
6. Grilli vardaid ahjus või grillil umbes 5 minutit, kuni tomat ja teised köögiviljad on kergelt pehmenenud ja kergelt pruunistunud.
7. Serveeri liha koos köögiviljavarrastega. Soovi korral valmista kastmeks tomatipüree, millele lisa veidi musta pipart ja meresoola.