Koduleht » Retseptid » Eksootiline kana-riisivokk

Eksootiline kana-riisivokk

20

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 peopesa
  • riis, keedetud 180 g ~1 rusikas
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • porru 50 g ~½ varre
  • suvikõrvits 80 g ~veerand viljast
  • ananass 80 g ~⅓ väiksemat ananassi
  • paprika 80 g ~veerand suuremast
  • mesi 10 g ~2 teelusikat
  • sojakaste 15 g ~1 supilusikatäis
  • kookosõli 5 g ~1 teelusikat
  • tšillimaitseaine (Santa Maria) ️ näpuotsaga
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Pese riis ja pane soolaga maitsestatud vesi potiga keema. Keeda riisi umbes 15 minutit.
2. Lõika kanafilee ribadeks. Tükelda porgand, porru, suvikõrvits, ananass ja paprika.
3. Sega väikeses kausis mesi, soja ja tšillimaitseaine kastmeks.
4. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
5. Lisa pannile kanafilee ribad ja prae neid umbes 5 minutit. Seejärel lisa pannile ka porgand, porru, suvikõrvits, ananass ja paprika. Maitsesta soolaga ning jätka praadimist, kuni kanaliha on küps.
6. Serveeri vokiroog keedetud riisi ja kastmega.
Kalorid:580
Rasvad:14 g
Valgud:40 g
Süsivesikud:71 g