Koduleht » Retseptid » Peedine salat

Peedine salat

20

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 peopesa
  • kookosrasv 5 g ~1 teelusikat
  • punapeet, toorelt riivitud 120 g ~pool taldrikut
  • redis 60 g ~3 keskmist
  • roheline sibul 15 g ~väike peotäis
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks.
2. Kuumuta pannil kookosrasv ja prae kana kuldseks, maitsesta soola ja pipraga. Küpseta umbes 10 minutit, kuni kana on läbi küpsenud.
3. Samal ajal riivi punapeet ning tükelda redis ja roheline sibul.
4. Lase praetud kanal veidi jahtuda, seejärel sega kõik koostisosad kokku.
5. Maitsesta ürdisoolaga ja serveeri värskelt.
Kalorid:245
Rasvad:6 g
Valgud:34 g
Süsivesikud:12 g