Koduleht » Retseptid » Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

20

Koostisosad:

  • veisehakkliha 140 g ~1 peopesa
  • riisinuudlid 60 g ~1 peotäis kuivas vormis
  • tomat 100 g ~1 keskmine
  • küüslauk 5 g ~1 väike küüs
  • juust 30 g ~väike peotäis riivitult
  • kurk 80 g ~pool väiksemat kurki
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • petersell värske 5 g ~näpuotsaga
  • kookosõli 5 g ~1 teelusikat
  • sool, must pipar, tšillimaitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
Valmistamine:1. Tükelda tomat, haki küüslauk ja riivi juust. Tükelda kurk ja jääsalat ning sega need salatiks kokku.
2. Pane pott soolaga maitsestatud veega keema. Lisa riisinuudlid keevasse vette ja keeda umbes 6-8 minutit.
4. Samaaegselt pane pann tulele ja aja kuumaks.
5. Lisa pannile hakkliha ja prae kuni see hakkab pruunistuma. Lisa siis pannile ka tomat ning kuumuta veel mõned minutid, et tomat saaks küpseda. Maitsesta segu soola, pipra, tšilli maitseaine, küüslaugu ja peterselliga.
6. Serveeri riisinuudlid Bolognese kastme, riivitud juustu ja värske salatiga.
Kalorid:600
Rasvad:25 g
Valgud:38 g
Süsivesikud:54 g