Koduleht » Retseptid » Sealiha riisi ja tomatitega

Sealiha riisi ja tomatitega

20

Koostisosad:

  • sealiha (lahja, 10% rasva) 150 g ~1 peopesa
  • riis, keetmata 70 g ~pool klaasi (keedetult u 180 g)
  • paprika 100 g ~pool paprika
  • tomat 100 g ~1 keskmine
  • kookosõli 10 g ~1 teelusikat
  • petersell peotäis
  • tšillimaitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
  • sool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Pane pott veega keema ja keeda riisi 12-14 minutit.
2. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
3. Tükelda sealiha ja paprika, lõika tomat viiludeks ning haki petersell.
4. Pruunista sealiha kuumal pannil ning maitsesta tšilli maitseainega.
5. Kurna riis ning lisa see siis pannile, sega juurde ka paprika ja maitseained. Kuumuta segu madalal kuumusel pidevalt segades veel mõni minut, et maitsed saaksid ühtlustuda.
6. Puista riisiroale peterselli ja serveeri tomatiga.
Kalorid:615
Rasvad:25 g
Valgud:37 g
Süsivesikud:60 g