riis, keetmata 70 g ~pool klaasi (keedetult u 180 g)
paprika 100 g ~pool paprika
tomat 100 g ~1 keskmine
kookosõli 10 g ~1 teelusikat
petersell peotäis
tšillimaitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
sool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Pane pott veega keema ja keeda riisi 12-14 minutit.
2. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
3. Tükelda sealiha ja paprika, lõika tomat viiludeks ning haki petersell.
4. Pruunista sealiha kuumal pannil ning maitsesta tšilli maitseainega.
5. Kurna riis ning lisa see siis pannile, sega juurde ka paprika ja maitseained. Kuumuta segu madalal kuumusel pidevalt segades veel mõni minut, et maitsed saaksid ühtlustuda.
6. Puista riisiroale peterselli ja serveeri tomatiga.