Koduleht » Retseptid » Tursafilee juustuga

Tursafilee juustuga

15

Koostisosad:

  • valge/punane kala 160 g ~1 peopesa
  • juust 40 g ~väike peotäis riivitut
  • porru 50 g ~½ varre
  • jääsalat 50 g ~väike peotäis
  • kurk 80 g ~pool väiksemat kurki
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • kreekapähkli õli 10 g ~1 supilusikatäis
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Küpseta kala 220 °C juures 5 minutit.
2. Riivi juust ja haki porru, sega need omavahel.
3. Võta kala ahjust, maitsesta ürdisoolaga ja jaota peale juustu-porru segu.
4. Küpseta veel 5 minutit, kuni juust on sulanud ja kergelt kuldne.
5. Haki jääsalat, kurk ja porgand ning sega salatiks.
6. Nirista peale kreekapähkliõli ja serveeri koos kalaga.
Kalorid:415
Rasvad:22 g
Valgud:44 g
Süsivesikud:9 g