Koduleht » Retseptid » Hakkliha vürtsikas tomatikastmes

Hakkliha vürtsikas tomatikastmes

15

Koostisosad:

  • veisehakkliha (10% rasva) 160 g ~1 peopesa
  • sibul 60 g ~pool keskmist
  • tomatipüree 40 g ~2 sl
  • porgand 100 g ~1 keskmine
  • kurk 100 g ~pool kurki
  • jääsalat 60 g ~peotäis
  • oliiviõli 10 g ~1 teelusikat (salatikastmeks)
  • tšillimaitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
  • sool (Santa Maria) maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Haki sibul ja pane pann tulele.
2. Prae kuumal pannil hakkliha ilma rasvaineta pruuniks. Seejärel lisa pannile ka sibul ja tomatipüree ning maitsesta soola, pipra ja tšilli maitseainega.
Kuumuta veel mõned minutid, et maitsed seguneksid.
3. Samal ajal haki porgand, jääsalat ning kurk ning sega need salatiks kokku.
4. Serveeri hakkliha koos salatiga.
Kalorid:445
Rasvad:26 g
Valgud:35 g
Süsivesikud:17 g