Koduleht » Retseptid » Kanapada

Kanapada

25

Koostisosad:

  • kanafilee 160 g ~1 peopesa
  • paprika 100 g ~pool paprika
  • suvikõrvits 100 g ~pool väiksemat
  • porgand 100 g ~1 keskmine
  • sibul 60 g ~pool keskmist
  • küüslauk 1 küüs purustatud
  • šampinjonid 100 g ~peotäis
  • tomatipüree 50 g ~2–3 sl
  • kookosõli 10 g ~1 teelusikat
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
  • värske petersell peotäis
Valmistamine:1. Tükelda kanafilee, paprika, suvikõrviks ja porgand, haki sibul ja küüslauk. Puhasta ja tükelda seened.
2. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
3. Kõigepealt prae kuumal pannil mõni minut kanafilee tükke. Seejärel lisa pannile ka porgand, suvikõrvits, paprika, seened, sibul ja küüslauk
ning prae veel paar minutit. Lõpuks lisa segule tomatipüree ja ürdisool. Kuumuta tasasel tulel veel 5 minutit.
4. Serveeri kanapada hakitud värske petereselliga.
Kalorid:370
Rasvad:12 g
Valgud:41 g
Süsivesikud:25 g