1. Kurna oad ja raputa veidi sõelal, et võimalikult palju vedelikku välja saada. Seejärel purusta kahvliga või ettevaatlikult saumikseriga peaaegu püreeks.
2. Haki sibul, küüslauk ja koriander peeneks ning sega oa püreega. Lisa segule riisijahu, maitsesta soola ja tšilli maitseainega ning sega ühtlaseks.
3. Pane pann tulele ja aja kookosrasv kuumaks.
4. Vormi oa segust umbes 1-2 cm paksune pihv ja tõsta see siis pannile keskmisel kuumusel küpsema. Prae mõlemat poolt 3-5 minutit.
5. Puhasta ja püreesta avokaado ning maitsesta soola ja pipraga.
6. Viiluta leib ja soovi korral rösti, pese salat ning viiluta tomat.
7. Serveeri oa pihv, salat ja tomat leivaviilude vahel. Kastmetena lisa burgerile majoneesi ja avokaado püreed.