Koduleht » Retseptid » Vege Tikka Masala

Vege Tikka Masala

30

Koostisosad:

  • riis, keedetud 180 g ~1 portsjon
  • kikerherned, keedetud 100 g ~4 sl
  • sibul 60 g ~1/2 keskmist
  • tomat 100 g ~1 väike
  • kookosrasv 10 g ~1 tl
  • vahukoor 30 g ~2 sl
  • laimimahl 10 g ~2 tl
  • Tikka Masala maitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
  • sool maitse järgi
  • vesi vajadusel panni põhja katmiseks
Valmistamine:

1. Pese riis ja keeda soolvees 12-14 minutit.
2. Senikaua tükelda sibul ja tomat suurteks tükkideks, kurna kikerherned ja prae pannil kookosrasvas 3-5 minutit.
3. Lisa pannile vett nii palju, et seda oleks panni põhjas umbes 1cm, siis lisa Tikka Masala maitseaine, laimimahl ning vahukoor, sega ja kuumuta edasi tasasel tulel 5 minutit.
4. Kurna riis ja serveeri Tikka Masalaga.
Kalorid:450
Rasvad:13 g
Valgud:29 g
Süsivesikud:54 g