Koduleht » Retseptid » Vana hea grillkana kartulipüreega

Vana hea grillkana kartulipüreega

20

Koostisosad:

  • kanakoib 160 g ~1 tk
  • kartul 200 g ~3 keskmist
  • vahukoor 30 g ~2 sl
  • porgand 80 g ~1 väike
  • valge kapsas 100 g ~1 peotäis
  • apelsinimahl 20 g ~1 sl
  • oliiviõli 5 g ~1 tl (soovi korral salatisse)
  • broilerimaitseaine (Santa Maria) maitse järgi
  • till (Santa Maria) maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
  • sool maitse järgi
Valmistamine:1. Hõõru kanakoib sisse broilerimaitseainega ja pane ahju küpsema 200 kraadi juurde 25-30 minutiks.
2. Senikaua koori kartulid ja lõika õhukesed viilud ning pane soolvette keema 15-20 minutiks.
3. Senikaua riivi porgand ja lõika kapsast õhuksesed ribad, sega tugevalt kätega, maitsesta apelsini mahla, soola ja pipraga.
4. Kurna kartulid, lisa vahukoor potti ja püreesta vispliga, maitsesta soola ja tilliga.
5. Serveeri kana kartulipüree ja salatiga.
Kalorid:695
Rasvad:26 g
Valgud:32 g
Süsivesikud:82 g