Koduleht » Retseptid » Valge uba tomati-peekoni kastmes

Valge uba tomati-peekoni kastmes

15

Koostisosad:

  • oad 180 g ~1 suur kauss
  • peekon 60 g ~3–4 viilu
  • sibul 50 g ~pool väiksemat
  • tomatipüree 50 g ~3 supilusikat
  • tšilli (Santa Maria) ️ maitse järgi ~näpuotsatäis
  • must pipar (Santa Maria) ️ maitse järgi ~näpuotsatäis
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
  • spinat 40 g ~2 peotäit
  • kurk 80 g ~⅓ kurki
  • tomat 100 g ~1 väike
  • õun 120 g ~1 keskmine
Valmistamine:

1. Kurna oad ja loputa kergelt sooja veega.
2. Tükelda peekon, haki sibul ja tšilli.
3. Pane pann tulele ja aja kuumaks.
4. Tõsta peekon ja sibul pannile ning prae umbes 2 minutit. Seejärel lisa pannile oad ja tomatipüree. Maitsesta soola, pipra ja tšilliga. Keera kuumus maha ja lase seista.
5. Pese spinat, tükelda kurk ja sega salatiks kokku.
6. Serveeri oasegu salatipõhjal ja söö magustoiduks õun.
Kalorid:590
Rasvad:33 g
Valgud:27 g
Süsivesikud:46 g