Koduleht » Retseptid » Ühepajatoit sealihaga

Ühepajatoit sealihaga

35

Koostisosad:

  • sealiha 160 g ~1 suur peopesa
  • sibul 50 g ~pool väiksemat
  • porgand 70 g ~1 väike
  • spinat 60 g ~2 peotäit
  • suvikõrvits 100 g ~pool väiksemat
  • petersell 5 g ~väike näputäis hakitud
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:

1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
2. Tükelda porgand, sibul, suvikõrvits, kaalikas ja tõsta siis ahju umbes 15 minutiks küpsema.
3. Pane pann tulele ja aja kuumaks.
4. Lõika sealiha ribadeks ja prae pannil. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Kui liha on küpsenud, siis lisa pannile ka külmutatud spinat. Sega ja kuumuta madalal tulel paar minutit.
6. Sega liha ja juurviljad kokku ning maitsesta ürdisoolaga, serveeri hakitud peterselliga.
Kalorid:365
Rasvad:16 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:18 g