Koduleht » Retseptid » Ühepajatoit kanaga

Ühepajatoit kanaga

35

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 peopesa
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • sibul 50 g ~½ keskmist
  • suvikõrvits 80 g ~veerand viljast
  • kaalikas 80 g ~½ väiksemat
  • külmutatud spinat 60 g ~väike peotäis
  • kookosõli 6 g ~1 teelusikas
  • ürdisool (Santa Maria) näpuotsaga
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
  • petersell 5 g ~väike peotäis
Valmistamine:

1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
2. Tükelda porgand, sibul, suvikõrvits ja kaalikas ning pane siis ahju umbes 15 minutiks küpsema.
3. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
4. Tükelda kana ja prae pannil. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Kui liha on valmis, siis lisa pannile külmutatud spinat.
6. Sega liha ja köögiviljad kokku ning maitsesta ürdisoolaga.
7. Serveeri ühepajatoitu hakitud peterselliga.
Kalorid:310
Rasvad:9 g
Valgud:38 g
Süsivesikud:18 g