Koduleht » Retseptid » Tursafilee vinnutatud peedi ja lillkapsaga

Tursafilee vinnutatud peedi ja lillkapsaga

50

Koostisosad:

  • tursafilee 160 g ~1 peopesa
  • lillkapsas 200 g ~2/3 taldrikut
  • kartul 100 g ~½ rusikat
  • vahukoor 30 g ~2 supilusikat
  • peet 120 g ~pool väiksemat peeti
  • balsamico kreem 10 g ~2 teelusikat
  • apelsinikoor 5 g ~1 tl riivitud koort
  • spinatilehed 20 g ~väike peotäis
  • oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
  • sidrunikoor 5 g ~1 tl riivitud koort
  • maitseürdid (nt till, petersell) näpuotsaga
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:

1. Lõika peedist suupärased tükid, maitsesta balsamico kreemi, soola ja pipraga. Riivi peale apelsinikoor, küpseta ahjus 160C 40-60min.
2. Pese kartul ja lillkapsas (vahekord võiks olla 2/3 lillkapsast ja 1/3 kartulit), keeda eraldi. Kui on pehmed purusta kartul ja lillkapsas, lisa koor ja mikserda õhuliseks.
3. Puhasta tursafilee, maitsesta soola, pipra, oliivõli, sidrunikoorega. Seejärel auruta 20-30 min
4. Serveeri suuremasse supitaldrikusse. Kõige alla läheb lillkapsakreem, mõned vinnutatud peeditükid, spintilehed, kaunista maitseürtidega.
Kalorid:445
Rasvad:17 g
Valgud:35 g
Süsivesikud:39 g