paprikapulber või küüslaugupulber (Santa Maria, soovi korral) näpuotsaga
sool (Santa Maria) näpuotsaga
must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:
1. **Valmista tuhande saare kaste:** sega majonees, ketšup, peeneks hakitud hapukurk, sidrunimahl, Worcestershire’i kaste, sool ja pipar. Soovi korral lisa paprikapulbrit või küüslaugupulbrit. Sega ühtlaseks ja jäta maitsed segunema.
2. Koori kartul, lõika kuubikuteks ja keeda soolvees pehmeks. Tõsta jahtuma.
3. Tükelda tomat, kurk, paprika ja haki jääsalat.
4. Prae liha rasvaines kuldpruuniks ja maitsesta soola ning pipraga (suitsukana või singi puhul praadida pole vaja).
5. Sega kokku tomat, kurk, paprika, jääsalat, kartul ja tuhande saare kaste.
6. Serveeri salat lihaga või eraldi värske toiduna.