Koduleht » Retseptid » Tomatine sea kaelakarbonaad

Tomatine sea kaelakarbonaad

20

Koostisosad:

  • sealiha 160 g ~1 peopesa
  • tomat 100 g ~1 keskmine
  • sibul 50 g ~½ keskmist
  • seened (nt šampinjonid) 80 g ~1 peotäis viile
  • kookosõli 8 g ~1,5 teelusikat
  • jääsalat 50 g ~väike peotäis
  • kurk 80 g ~pool väiksemat kurki
  • õun 100 g ~½ keskmist
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Tükelda sealiha, tomat, sibul ning puhasta ja tükelda ka seened.
2. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
3. Prae liha ühtlaselt pruuniks ning lisa siis seened, tomat, sibul ja maitseained. Keera kuumus maha ja jäta mõneks minutiks kaane alla hauduma.
4. Haki jääsalat, kurk ja õun ning sega salatiks kokku salatiks. Serveeri sealiha ja köögiviljade segu koos värke salatiga.
Kalorid:425
Rasvad:24 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:15 g