pruun riis, keetmata 70 g ~pool klaasi (keedetult u 180 g)
oliiviõli 10 g ~1 teelusikat
kurk 100 g ~pool kurki
porgand 80 g ~1 keskmine
jääsalat 60 g ~peotäis
ingver 5 g ~väike tükk
tšillipipar 10 g ️ ~veerand väikest
sool (Santa Maria) maitse järgi
must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Pese pruun riis, pane pott veega keema ja keeda riisi 30 minutit. Seejärel kurna, eemalda pott kuumuselt ja pane riis potti tagasi.
Pane kaas peale ja lase riisil 10 minutit seista.
2. Tükelda ingver ja värske tšillipipar ning sega juurde oliivõli koos maitseainetega.
3. Hõõru saadud segu kanatiibadele. Tõsta kanatiivad siis taldrikule, kata toidukilega ja jäta vähemalt 20 minutiks külmikusse seisma.
4. Küpseta kanatiibu ahjus grilliprogrammil 250 kraadi juures umbes 15 minutit või kuni kana on kuldpruun.
5. Samaaegselt tükelda kurk, porgand ning jääsalat ja sega salatiks kokku.
6. Serveeri kanatiibu koos riisi ja salatiga.