Koduleht » Retseptid » Terav kotlett juustu ja segumahlaga

Terav kotlett juustu ja segumahlaga

20

Koostisosad:

  • hakkliha 150 g ~1 kotlett
  • sibul 60 g ~½ sibulat
  • juust 25 g ~1 peotäis riivitult
  • kurk 80 g ~½ kurki
  • tomat 100 g ~1 keskmine
  • jääsalat 40 g ~1 peotäis
  • apelsin 120 g ~½ apelsini (mahlaks)
  • greip 120 g ~½ greipi (mahlaks)
  • oliiviõli 5 g ~1 tl
  • Tšilli (Santa Maria) maitse järgi
  • Meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Haki sibul peeneks ja sega hakklihaga, maitsesta soola ja pipraga, tee segust 1cm paksune kotlett.
2. Riivi või viiluta juust.
3. Prae kotletti pannil üheltpoolt kõrge kuumusega 2 min, siis pööra ümber, maitsesta tšilliga ja aseta peale juust ning keera kuumus poole väiksemaks, prae kuni 5 minutit või soovitud küpsusastmeni.
4. Senikaua pressi apelsinist ja greibist mahl ning sega omavahel.
5. Haki tomat, kurk ja jääsalat ning sega omavahel, maitsesta oliivõli ja soolaga.
6. Serveeri kotlett salati ja klaasi mahlaga.
Kalorid:525
Rasvad:22 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:45 g