Koduleht » Retseptid » Tatragalett lõhe ja juustuga

Tatragalett lõhe ja juustuga

15

Koostisosad:

  • lõhefilee 150 g ~1 peopesa
  • tatragalett 80 g ~1 tükk
  • juust (30%) 40 g ~2 viilu
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • kurk 100 g ~pool kurki
  • jääsalat 50 g ~peotäis
  • oliiviõli 10 g ~1 teelusikat
  • sool (Santa Maria) maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Pane ahi 200 kraadi juurde soenema.
2. Pane pann tulele ja prae lõhefileed ilma rasvaineta. Kui küpsenud, tõsta lõhe tatragaletile ja kata juustsuga.
3. Küpseta tatragaletti ahjus umbes 3 minutit. Seejärel võta kuum tatragalett ettevaatlikult ahjust välja ja lase veidi jahtuda.
4. Haki porgand, kurk ja jääsalat ning sega salatiks kokku.
5. Serveeri tatragalett värske salatiga.
Kalorid:575
Rasvad:32 g
Valgud:38 g
Süsivesikud:33 g