Koduleht » Retseptid » Tatar ja kana seene-suitsujuustukastmes

Tatar ja kana seene-suitsujuustukastmes

20

Koostisosad:

  • kanafilee 120 g ~1 portsjon
  • tatar, keedetud 180 g ~1 klaas keedetult
  • šampinjonid või muud seened 100 g ~4–5 tk
  • sibul 60 g ~1/2 keskmist
  • vahukoor 50 g ~3 sl
  • suitsujuust 30 g ~2 sl hakitult
  • vesi 30 ml ~2 sl
  • kurk 80 g ~1/3 keskmist
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Loputa tatart külma veega ja pane 10-13 minutiks keema.
2. Tükelda seened, sibul ja kanafilee.
3. Pane pann tulele ja aja kuumaks. Lisa pannile kana, seened ja sibul ning prae 4-5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Seejärel lisa pannile vahukoor, tükeldatud suitsujuust ja pisut vett, sega ning lase tasasel tulel podiseda mõned minutid või kuni tatar on valmis.
4. Serveeri kanakaste tatra ja värske kurgiga.
Kalorid:595
Rasvad:28 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:50 g