oliiviõli 5 g ~1 tl (küpsetamiseks või lisamiseks)
kurk 100 g ~1/3 keskmist
jääsalat 60 g ~2 peotäit
tandoori maitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
sool maitse järgi
Valmistamine:1. Vooli lambahakklihast 2-3 ampsu suurused pallid, suru tugevalt kokku.
2. Sega pallid vähese jogurti ja tandoori maitseainega, hea oleks lasta seista vähemalt 30minutit. Mida kauem seda parem, näiteks üleöö õhukindlas anumas külmkapis.
3. Küpseta palle ahjus 200 kraadi juures 20-25 minutit.
4. Senikaua pese riis leige veega ja keeda soolvees 12-15 minutit, seejärel kurna, kuid ära loputa.
5. Haki jääsalat ja viiluta kurk õhukesteks ribadeks ning sega salatiks, maitsesta soolaga.
6. Serveeri Tandoori pallid riisi, jogurti ja salatiga.