persillade maitseaine (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
sool (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
must pipar (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
Valmistamine:
1. Pane ahi 200 kraadi sooja.
2. Koori kartulid ja lõika õhuksesteks viiludeks ning pane keema.
3. Tükelda liha väga väikesteks tükkideks ja prae pannil mõni minut kuni valmis, see peaks võtma 3-4 minutit, siis tõsta taldrikule jahtuma.
4. Eemalda seentest vars/tüvi, riivi juust ja sega lihaga ning pane segu seentesse ja siis ahju küpema 15-20 minutiks.
5. Vamista kartulipüree, lisa kartulitele kohvikoor ja persilade maitseaine ning sega tugevalt läbi.
6. Tükelda tomat, viirluta kurk, haki jääsalat ja sega oliivõliga salatiks, maitsesta soolaga.
7. Serveeri kõik rõõmsalt samal taldrikul- täidetud seened, kartulipüree ja salat.