oliiviõli 15 g ~1,5 tl (u 10 g praadimiseks + 5 g kastmesse)
küüslauk 5 g ~1 väike küüs
kuivatatud basiilik (Santa Maria) maitse järgi
must pipar (Santa Maria) maitse järgi
sool maitse järgi
vesi paar sl (vajadusel kastme jaoks)
Valmistamine:1. Lõika koorimisnoaga suvikõrvitsast viilud. Maitsesta soolaga ja tõsta need puhtasse köögirätikusse umbes 15 minutiks seisma.
2. Haki küüslauk peeneks ja lõika kana ristipidi umbes 1 cm paksusteks viiludeks ning poolita kirsstomatid.
3. Pane pann tulele ja aja oliivõli kuumaks. Prae pannil kana umbes 5 minutit keskmisel kuumusel. Seejärel maitsesta kana soola, pipra ja küüslauguga.
4. Pigista väga ettevaatlikult suvikõrvitsast võimalikult palju vedelikku läbi köögirätiku välja.
5. Tõsta suvikõrvits ja tomatid pannile. Keera kuumus madala peale ja lisa siis pannile ka kreeka jogurt, riivitud parmesani juust, kuivatatud basiilik, natukene oliiviõli ja vett. Sega kõik hoolikalt läbi ning maitse – vajadusel võid lisada maitseaineid.