Koduleht » Retseptid » Supp baklažaanist

Supp baklažaanist

25

Koostisosad:

  • baklažaan 180 g ~1 väike
  • peekon 40 g ~2 viilu
  • sibul 60 g ~1/2 keskmist
  • küüslauk 5 g ~1 väike küüs
  • kookosrasv 10 g ~1 tl
  • vahukoor 40 g ~2 sl
  • sidrunimahl 10 g ~2 tl
  • vesi 100 g ~1 dl
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1.Prae tükeldatud baklažaan kookosrasvas, maitsesta soola ja pipraga.
2.Kui see on tehtud, siis prae samal pannil peekon, sibul ja küüslauk.
3.Tõsta peale praadimist paberrätikule nõrguma, et liigne rasv peekonist eemaldada.
4.Püreesta eelnevalt praetud baklažaan ja lisa vesi, sidrunimahl, vahukoor.
5.Kuumuta blendertatud segu kuni keemiseni ning serveeri peekoniseguga.
Kalorid:375
Rasvad:30 g
Valgud:10 g
Süsivesikud:14 g