Koduleht » Retseptid » Sült keedukartuliga

Sült keedukartuliga

25

Koostisosad:

  • sült (valmis) 150 g ~1 portsjon
  • kartul 200 g ~1 rusikas
  • till värske 5 g ~näpuotsaga
  • hapukoor 50 g ~2 supilusikat
  • kurk 80 g ~pool keskmist
  • tomat 100 g ~1 keskmine
  • maitseroheline (nt petersell, till) 5 g näpuotsaga
  • rukkileib 60 g ~1 viil
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:

1. Koori kartulid ja lõika tükkideks ning keeda soolvees.(mida väiksemad tükid, seda kiiremini keevad valmis)
2. Senikaua haki kurk, tomat ja maitseroheline, sega hapukoorega salatiks, maitsesta soolaga.
3. Kui kartulid on valmis, siis sega need tilliga.
4. Serveeri sült kartuli, salati ja leivaga.
Kalorid:560
Rasvad:24 g
Valgud:26 g
Süsivesikud:58 g