Koduleht » Retseptid » Soolased pannkoogid peekoniga

Soolased pannkoogid peekoniga

20

Koostisosad:

  • bataat (keedetud) 150 g ~1 väike
  • munad 2 tk ~120 g
  • kaerajahu 20 g ~1 sl
  • oliiviõli 10 g ~1 tl
  • peekon 40 g ~2 viilu
  • tomat 100 g ~1 väike
  • roheline sibul 20 g ~1 varss
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Sega saumiksriga keedetud bataat, 2–3 muna, pisut kaerajahu ja ürdisool (Santa Maria), kuni saad ühtlase taina.
2. Kuumuta pannil oliiviõli ja prae bataaditainast pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
3. Prae peekon pannil krõbedaks ja tõsta köögipaberile nõrguma.
4. Tükelda tomat ja roheline sibul, sega need salatiks ning maitsesta soola ja musta pipraga (Santa Maria).
5. Serveeri bataadipannkoogid peekoni ja värske salatiga.
Kalorid:600
Rasvad:36 g
Valgud:21 g
Süsivesikud:46 g