Koduleht » Retseptid » Seenetäidisega paneeritud kana

Seenetäidisega paneeritud kana

35

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 peopesa
  • sibul 50 g ~½ keskmist
  • šampinjonid 80 g ~4–5 tk
  • kookosõli 10 g ~2 teelusikat
  • kookosjahu 20 g ~2 supilusikat
  • muna 1 tk (60 g) ~1 suur
  • kurk 80 g ~pool väiksemat kurki
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
  • ürdid (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Haki sibul ja puhasta ning tükelda seened.
2. Kuumuta pannil kookosõli.
3. Praadida sibul klaasjaks, seejärel lisa pannile seened. Kuumuta segu veel paar minutit, kuni seened pehmenevad. Tõsta pann tulelt, lase segul jahtuda ja maitsesta soola ning pipraga (soovi korral ka ürtidega).
4. Kuumuta ahi 180 kraadini.
5. Lõika kanafileesse sügav tasku ja täida see jahtunud seene-sibula seguga. Maitsesta kanafilee soola ja pipraga.
6. Valmista paneering: kasta täidetud kanafilee esmalt kookosjahusse, siis klopitud munasse, ja seejärel taas õhukeselt kookosjahusse.
7. Puhasta pann ja kuumuta uuesti kookosõli.
8. Pruunista paneeritud kanafileed kuumal pannil mõlemalt poolt, kuni need on kuldpruunid. Seejärel tõsta kana ahjuvormi ja küpseta ahjus 15–20 minutit, olenevalt filee paksusest.
9. Samal ajal tükelda kurk, porgand ja jääsalat ning sega kergeks salatiks.
Kalorid:455
Rasvad:23 g
Valgud:47 g
Süsivesikud:15 g