Koduleht » Retseptid » Sealiha küüslaugu ja päikesekuivatatud tomatitega

Sealiha küüslaugu ja päikesekuivatatud tomatitega

20

Koostisosad:

  • sealiha 130 g ~1 portsjon
  • küüslauk 5 g ~1 väike küüs
  • päikesekuivatatud tomatid 20 g ~2 tk
  • oliiviõli 10 g ~2 tl
  • jääsalat 50 g ~1 peotäis
  • tomat 80 g ~1 keskmine
  • kurk 80 g ~1/3 keskmist
  • sool ja must pipar (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
2. Pane pann tulele ja aja kuumaks.
3. Pruunista pannil sealiha kõik küljed ja maitsesta siis soola ja pipraga.
4. Tõsta sealiha ahjuvormiga ahju umbes 10 minutiks küpsema.
5. Samaaegselt haki küüslauk ja päikesekuivatatud tomat väikesteks tükkideks ning sega oliivõliga.
6. Tükelda jääsalat, kurk ja tomat ning sega salatiks kokku.
7. Serveeri sealiha salati ja maitseõliga.
Kalorid:270
Rasvad:14 g
Valgud:27 g
Süsivesikud:9 g