Koduleht » Retseptid » Sealiha küüslaugu ja päikesekuivatatud tomatitega
Sealiha küüslaugu ja päikesekuivatatud tomatitega
20
Koostisosad:
sealiha 130 g ~1 portsjon
küüslauk 5 g ~1 väike küüs
päikesekuivatatud tomatid 20 g ~2 tk
oliiviõli 10 g ~2 tl
jääsalat 50 g ~1 peotäis
tomat 80 g ~1 keskmine
kurk 80 g ~1/3 keskmist
sool ja must pipar (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:
1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
2. Pane pann tulele ja aja kuumaks.
3. Pruunista pannil sealiha kõik küljed ja maitsesta siis soola ja pipraga.
4. Tõsta sealiha ahjuvormiga ahju umbes 10 minutiks küpsema.
5. Samaaegselt haki küüslauk ja päikesekuivatatud tomat väikesteks tükkideks ning sega oliivõliga.
6. Tükelda jääsalat, kurk ja tomat ning sega salatiks kokku.
7. Serveeri sealiha salati ja maitseõliga.