Koduleht » Retseptid » Sealiha küpsetatud õunaga

Sealiha küpsetatud õunaga

30

Koostisosad:

  • sealiha 150 g ~1 peopesa
  • hapukoor 40 g ~2 supilusikat
  • kurk 100 g ~pool kurki
  • paprika 80 g ️ ~pool paprika
  • jääsalat 60 g ~1 peotäis
  • avokaado 60 g ~½ väiksemat
  • õun 120 g ~1 keskmine
  • kookosõli 10 g ~1 teelusikas
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:

1. Pane ahi 200 kraadi peale soojenema.
2. Lõika õunast jämedad viilud, määri peale mett ja tõsta ahju umbes 10 minutiks küpsema.
3. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
4. Pae kuumal pannil sealiha ning maitsesta seejärel soola ja paprikapulbriga.
5. Haki jääsalat, kurk ja redis ning sega hapukoore (või puhastatud ja püreestatud avokaado) ja soolaga salatiks kokku.
6. Serveeri sealiha koos salati ja ahjust tulnud õunaga.
Kalorid:450
Rasvad:24 g
Valgud:32 g
Süsivesikud:25 g