Koduleht » Retseptid » Sealiha juustu ja ananassiga

Sealiha juustu ja ananassiga

20

Koostisosad:

  • sealiha (seljakarbonaad) 170 g ~1 suur peopesa
  • kurk 100 g ~pool kurki
  • tomat 120 g ~1 keskmine
  • jääsalat 60 g ~1 peotäis
  • ananass 100 g ~2 rõngast
  • kookosõli 10 g ~1 teelusikas
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:

1. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
2. Tõsta sea seljakarbonaad kuumale pannile ja prae kõigilt külgedelt kuni need on pruunid. Maitsesta liha soola ja pipraga.
3. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
4. Samaaegselt lõika ananass ja juust viiludeks.
5. Tõsta praetud liha ahjuplaadile, kata ananassi ja juustuviiludega ning tõsta ahju küpsema. Kui juust on sulanud, tõsta liha ahjust välja.
6. Tükelda tomat, kurk ja jääsalat ning sega salatiks kokku. Seveeri liha koos salatiga.
Kalorid:470
Rasvad:27 g
Valgud:38 g
Süsivesikud:18 g