Koduleht » Retseptid » Satay vokk

Satay vokk

30

Koostisosad:

  • kana 120 g ~1 väike filee
  • riisinuudlid 80 g (kuiv) ~1 ports
  • porgand 70 g ~1 väike
  • paprika 80 g ~½ paprika
  • roheline sibul 15 g ~2 vart
  • koriander 5 g ~väike peotäis
  • maapähklivõi 20 g ~1 kuhjaga tl
  • kookosõli 5 g ~1 tl
  • sojakaste 10 g ~2 tl
  • mesi 5 g ~1 tl
  • laimimahl 10 g ~2 tl
  • jahvatatud ingver ✨ näpuotsaga
  • Tšilli (Santa Maria) ✨ maitse järgi
  • Meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Pane riisinuudlid soolvette keema 6-8 minutiks.
2. Senikaua lõika kanafileest õhuksed ribad ja prae pannil kookosrasvas 6-8 minutit, maitsesta soolaga.
3. Riivi porgand, lõika paprikast õhukesed ribad, haki roheline sibul ja koriander.
4. Sega maapähklivõi, jahvatatud ingveri, tšilli, sojakastme, mee ja laimimahlaga, tee vedelamaks kuuma veega.
5. Kurna riisinuudlid ja sega pannil kõik komponendid hoolikalt läbi ning serveeri.
Kalorid:670
Rasvad:36 g
Valgud:39 g
Süsivesikud:46 g