Valmistamine:1. Koori kartulid ja porgandid, lõika väikesteks kuubikuteks ning pane soolvette keema.
2. Senikaua aseta liha köögikile tükkide vahele ja vasarda õrnalt liha lihahaamriga võimalikult õhukeseks, kuid mitte nii õhukeseks, et see katki läheb.
3. Tükelda sibul ja seened ning prae pannil rasvaines 2-3 minutit, maitsesta soolaga ja siis tõsta kõrvale jahtuma.
4. Siis prae liha pannil suure kuumusega 1-2 minutit mõlemalt poolt, maitsesta ürdiaiaseguga ja jäta liha pannile, kui teed rohkem tükke, siis tõsta taldrikule ja aseta peale kaas.
5. Kui kartul ja porgand on pehmeks keenud, siis sega neid tugevalt, et osa muutuks püreeks, maitsesta soola ja pipraga.
6. Serveeri püree lehtpihviga, mille peale aseta seene-sibulasegu ning kõrvale pigista hapukoort.