Valmistamine:1. Pane ahi 180 kraadi peale soojenema.
2. Tõmba terava noaga pardifilee nahale sälgud risti sisse. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta pardifilee külmale pannile naha pool allapoole (siis tuleb üleliigne rasv välja). Tõsta pann pliidile ja küpseta parti senikaua mõlemalt poolt pannil, kuni on kuldpruun.
3. Seejärel tõsta pardifilee ahjuplaadile ja küpseta ahjus veel 8 minutit edasi (nii saad küpsetusastme medium).
4. Puhasta külmas vees kukeseened. Kui seened on väga suured, siis rebi pooleks. Haki tšill.
5. Pane pann tulele ja aja oliivõli kuumaks.
6. Lisa pannile seened, peeneks hakitud tšilli, riivi peale sidrunikoor ning maitsesta soola ja pipraga. Prae seni, kuni vesi on ära auranud. Lisa siis seentele koor ning maitsesta, kui on veel vaja.
7. Pane pott veega keema. Lisa keevasse vette erinevad ürdid – küüslauk (kui soovid), suured laastud sidrunikoort, sool, pipar. Keeda ürdipuljongit umbes 5 minutit. Seejärel lisa vette ka herned ning spinat. Keeda veel 2 minutit ja tõsta siis spinat ja herned veest välja.
8. Serveeri pardifileed kukeseente kastme, herneste ja spinatiga.