Koduleht » Retseptid » Riisihelbepuder ja peekonisalat

Riisihelbepuder ja peekonisalat

10

Koostisosad:

  • riisihelbed 65 g ~5–6 supilusikat
  • vahukoor 60 g ~¼ tassi
  • peekon 45 g ~2–3 viilu
  • kurk 80 g ~⅓ kurki
  • tomat 100 g ~1 väike
  • jääsalat 60 g ~1 peotäis
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:

1. Pane pott tulele, sega potis vesi ja vahukoor ning kuumuta keemiseni. Lisa riisihelbed ja keeda tasasel tulel 3-4 minutit, maitsesta soolaga.
2. Pudru keemise ajal tükelda ja prae peekon.
3. Haki jääsalat, tomat ja kurk ning sega koos peekoniga salatiks.
4. Serveeri riisihelbepudru peekonisalatiga.
Kalorid:540
Rasvad:30 g
Valgud:12 g
Süsivesikud:55 g