Koduleht » Retseptid » Raviooli tomatikastmes

Raviooli tomatikastmes

20

Koostisosad:

  • ravioolid (nt ricotta-spinati või lihaga) 200 g ~1,5 peotäit
  • purustatud tomatid 100 g ~pool klaasi
  • sibul 50 g ~veerand väikesest sibulast
  • šampinjonid 80 g ~1 peotäis viilutatud
  • küüslauk 5 g ~1 küüs
  • oliiviõli 6 g ~pool pöialt
  • juust (nt parmesan või gouda) 20 g ~2 supilusikatäit riivituna
  • basiilik (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
  • sool (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
  • salatilehed (rukola või spinat) 50 g ~pool taldrikut
Valmistamine:1. Haki sibul, seened ja küüslauk peeneks ning prae pannil oliivõlis 2-3 minutit, maitsesta soolaga, siis lisa, must pipar, basiilik ka purustatud tomatid, kuumuta keemiseni ja siis tõsta tulelt.
2. Keeda ravioolit 3-5 minutit, siis kurna, kuid ära loputa ning lisa tomatikastmesse, sega ettevaatlikult ja lase seista mõni minut.
3. Serveeri raviooli salatirohelisega ja riivi peale juust.
NB! Kui oled tubli olnud, siis alla 100ml punast veini kõrvale juua, muudab selle toidu maitse imeliseks 😉 ja ei joo ennast purju 😀
Kalorid:590
Rasvad:22 g
Valgud:24 g
Süsivesikud:72 g