Koduleht » Retseptid » Rabarberikook

Rabarberikook

20

Koostisosad:

  • rabarber 150 g ~1 peotäis tükeldatult
  • vesi 30 ml ~2 supilusikat
  • kaneel (Santa Maria) näpuotsaga
  • kookospalmisuhkur 15 g ~1,5 teelusikat
  • müsli 40 g ~4 supilusikat
  • datlid 30 g ~2 tk
  • kohupiim 150 g ~1 peopesa
Valmistamine:1. Koori ja tükelda rabarber ning kuumuta potis kuni pehme, maitsesta kaneeli ja vähese kookospalmisuhkruga, lisa poti põhja natukene vett.
2. Sega müsli ja datlid ühtlaseks massiks.
3. Maitsesta kohupiim ülejäänud kookospalmisuhkruga.
4. Pane kausi põhja datli-müsli segu, siis kohupiim ja kõige peale rabarberi mass.
Kalorid:460
Rasvad:8 g
Valgud:34 g
Süsivesikud:62 g