Koduleht » Retseptid » Purgisupp tomati ja hakklihaga

Purgisupp tomati ja hakklihaga

15

Koostisosad:

  • hakkliha (veis või seguhakkliha) 100 g ~1 portsjon
  • tomat 100 g ~1 väike
  • kartul 100 g ~1 keskmine
  • porgand 60 g ~1 väike
  • suvikõrvits 80 g ~1/3 keskmist
  • keeva vett ~200 ml
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
  • tšilli maitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
Valmistamine:1. Pane pann tulele, aja kuumaks ja prae hakkliha 3–5 minutit, kuni see on kergelt pruunistunud.
2. Samal ajal tükelda tomat ja riivi kartul; lisa need pannile hakkliha juurde ja kuumuta veel mõni minut. Maitsesta soola ja musta pipraga (Santa Maria).
3. Riivi või haki peeneteks ribadeks porgand ja suvikõrvits.
4. Tõsta kõik komponendid purki või kaussi. Enne söömist vala peale keev vesi ja lase umbes 3 minutit seista.
5. Maitsesta tšillimaitseainega (Santa Maria) ja sega läbi.
Kalorid:305
Rasvad:12 g
Valgud:21 g
Süsivesikud:26 g