hakkliha (veis või seguhakkliha) 100 g ~1 portsjon
tomat 100 g ~1 väike
kartul 100 g ~1 keskmine
porgand 60 g ~1 väike
suvikõrvits 80 g ~1/3 keskmist
keeva vett ~200 ml
sool maitse järgi
must pipar (Santa Maria) maitse järgi
tšilli maitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
Valmistamine:1. Pane pann tulele, aja kuumaks ja prae hakkliha 3–5 minutit, kuni see on kergelt pruunistunud.
2. Samal ajal tükelda tomat ja riivi kartul; lisa need pannile hakkliha juurde ja kuumuta veel mõni minut. Maitsesta soola ja musta pipraga (Santa Maria).
3. Riivi või haki peeneteks ribadeks porgand ja suvikõrvits.
4. Tõsta kõik komponendid purki või kaussi. Enne söömist vala peale keev vesi ja lase umbes 3 minutit seista.
5. Maitsesta tšillimaitseainega (Santa Maria) ja sega läbi.